Lyckliga vinnare fick se Rögle vinna!

Förra månadens tävling innebar att två familjer fick chansen att besöka Lindab arena och se Rögle spela hemma mot Örebro. Rögle visade sig från sin bästa sida och kunde till slut vinna med 5-1 till publikens stora glädje. Söderåsjournalen var på plats och intervjuade vinnarna i första periodpausen.

De första vinnarna var Caroline och Anders Persson som var på plats med sina barnbarn.

– Ett riktigt bra pris och härligt att vi vann det och kunde bjuda med barnbarnen på ishockey för första gången, berättar Anders.

Caroline berättar att det är hennes pappa som är den stora Röglefantasten i släkten och hans passion för Rögle har smittat av sig.

– Min pappa har haft årskort i 52 år och följt Rögle i vått och torrt. Han är 84 år idag och sitter fortfarande på plats och följer Rögle, säger Caroline och pekar bort mot sittplats sidan om högra sittplats.

Den andra lyckliga familjen som vann var Linda Eliasson och Christian Johansson med barn. Här var det Christians brors fru som vann biljetterna åt Linda och Christian.

– Det är stort att vilja vinna biljetter åt någon annans familj men hon är suverän, säger Christian. Det är första gången i år som jag är på plats och tittar och för barnen är det första gången någonsin. Extra roligt att Rögle spelar bra. Barnen har redan sagt att de gärna vill gå på fler matcher. Bryan Lerg bjöd på ett snyggt mål dessutom, avslutar Christian.