Lämna ditt bidrag

Året går mot sitt slut – och det är hög tid att du lämnar ditt bidrag till Söderåsjournalens fototävling, Årets bild!

Vilka fina foton har du tagit under året? Vilka värdesätter du mest? En naturbild, ett barnporträtt, en fin miljöbild..? Vi väntar på ditt bidrag till Söderåsjournalens och Klippanshopping.se:s fototävling!

Fyra kategorier

Tävlingen har fyra kategorier: Natur/Djur, Människor, Ögonblicket och Lokalt motiv. Du kan lämna in tre bilder per kategori. För att ett foto skall räknas till kategorin ”lokalt motiv” måste det vara
taget inom Söderåsjournalens utgivningsområde: Klippan, Perstorp, Ljungbyhed, Östra Ljungby, Kvidinge och Röstånga. Vinnarna utses av vår redaktion och Ljungbyhedsbördige fotografen Rickard Nilsson.

Prisvärde

Vinnarna i de fyra kategorierna får vardera ett presentkort värt 1.000 kronor. Det är en så kallad Klippancheck som det går att handla för i alla butiker som tillhör Klippans Köpmannaförening.

Lämna ditt bidrag

Dina tävlingsbilder laddar du upp på www.klippanshopping.se, under fliken ”Fototävling” och ”Skicka in bild”. I början av 2017 presenteras vinnarna i Söderåsjournalen och på Klippanshopping.se. På sidan kan du också läsa om vilka regler som gäller för tävlingen.