STORT TACK till Föreningssidans sponsorer!

Söderåsjournalen och föreningslivet vill rikta ett stort tack till företagen som sponsrar Föreningssidan.

På Föreningssidan kan föreningar själva lägga upp information om sin verksamhet. Det kan vara möten, arrangemang och annat. Dessa sidor har blivit en riktig succé! Fler och fler föreningar utnyttjar möjligheten att nå ut via Föreningssidan. Antalet inskickade texter växer för varje nummer. En sida har blivit två och ibland även tre, och vi tvingas korta ner texterna för att alla skall få plats.

Sidan sponsras av Klippans kommun och ovanstående företag. Det är vi, och föreningarna, mycket tacksamma för! För att alla föreningar skall få plats med all sin information så söker vi nu fler sponsorer till dessa sidor.

Kontakta oss! Det gynnar ALLA våra föreningar i utgivningsområdet.

TACK på förhand!