En hösthälsning från oss på Söderås Journalen

Vi hoppas att du har haft en fin sommar! Och att du har hunnit vara ute i naturen, rest, och träffat vänner och bekanta. Det är ju sådant som man gärna vill göra under den korta sommar som vi har här i Norden. Nu är hösten på väg och vi går mot mörkare tider. Igen! Sommaren försvinner allt hastigare, tycks det.

Söderås Journalen kommer som vanligt i din postlåda i slutet av månaden. Vi hoppas att du har god behållning av tidningen. Uppskattningen vi får från dig som läsare glädjer oss naturligtvis och sporrar oss att göra en tidning som du ser framemot att få läsa.

Vi vet att ni läsare gillar reportagen om de lokala företagen och butikerna, och att ni gärna tar till er erbjudanden och handlar i butikerna hemmavid. Artiklarna om organisationer, föreningar, porträtten av idrottare, konstnärer och föreningsaktiva får vi också ofta beröm för. Det känns bra!

I vårt arbete med tidningen värnar vi det lokala näringslivet och vi hoppas att du också gör det. Söderås Journalen är gratis för dig som läsare, men för oss på Adapt Media som producerar tidningen är den så klart inte gratis. Vi har kostnader för löner till skribent, fotograf och layoutarbetet, tryckkostnader och distributions-kostnader. Detta innebär även att vi måste ha intäkter. Och dessa kommer uteslutande från våra annonsörer som använder sig av Söderås Journalen i sin marknadsföring. Utan annonser och annonsörer, så blir det ingen tidning! Vi är mycket tacksamma mot dem som på detta sätt ser till att vi kan återkomma med nya nummer, månad efter månad, till nöjda läsare.

Föreningssidorna är vi också stolta över och de uppskattas av bygdens många föreningar. Dessa sidor sponsras av ett tiotal företag och kommunen, och det är vi och föreningarna väldigt tacksamma för!

Daniel Kristensson, ansv. utgivare