Ompysslad och lycklig vinnare!

Rebecca fick sitt vackra hår tillbaka på HardRock Salong!

Vinnaren i Söderås Journalens senaste tävling med chansen att vinna egentid på HardRock Salong i Klippan blev Rebecca Bengtsson. Håret fixades av Top Stylist Ellinor och Stephanie på Vaxbaren såg till att ögonbrynen fick rätt färg och form.

En svarthårig Rebecca klev in på HardRock Salong och ut klev en mörkblond och mycket nöjd vinnare!
– Jag är jättenöjd med resultatet. Håret ljusades upp väldigt mycket och Ellinor klippte av cirka sju centimeter, säger en lycklig Rebecca.

– När Rebecca kom in och ville ha sitt svarta hår ljusare passade vår nya revolutionerande produkt, Olaplex, väldigt bra. Med det kan man avfärga färgat hår, samtidigt som håret byggs upp och inte slits ner som det lätt gör vid avfärgning, säger Ellinor.

Håret har alltid varit en stolthet för Rebecca, men en lång vinter och vår med mycket arbete och skral kassa har gjort att hon inte kunnat unna sitt hår den omvård det förtjänar.
– Omgivningen tycker det blev jättefint. Och jag älskar det! Det var så lyxigt att bli ompysslad, fortsätter Rebecca.

Rebecca har aldrig besökt Vaxbaren förut. Den tillhör HardRock Salong och här kan man få allt från brasiliansk vaxning till ögonfransförlängning. Stephanie på Vaxbaren vaxade Rebeccas ögonbryn och färgade dem.
– Jag brukar annars måla ögonbrynen själv, men det slipper jag nu. Och vaxningen kändes knappt, avslutar en nyfriserad och ompysslad vinnare.