Mer tid för shopping i Klippan centrum

Den 3 oktober ordnar Klippans Köpmannaförening Långlördag i centrum. Butikerna har öppet extra länge, fram till klockan 15, och det kommer finnas massor av bra erbjudande!

Ta tillfället i akt, strosa runt och botanisera i Klippanbutikernas sortiment under lördagen. De extra öppettiderna gör det möjligt för en mer avstressad inköpsrunda. Här finns det du behöver och du får snabbt hjälp med smakråd och information om dina köp.
– Vi vill uppmärksamma alla i Klippan med omnejd på vårt levande centrum. Här finns butiker med utmärkt service, bra utbud och möjlighet att handla på hemmaplan, säger Per-Anders Svensson, ägare till Colorama i Klippan och med i styrelsen för Klippans Köpmannaförening.

Handla och vinn!

Under långlördagen kommer butikerna ha erbjudande på utvalda varor. Du som handlar har dessutom chans att vinna ett av tre presentkort på 500 kronor som lottas ut bland alla som handlar något under dagen.
– Vi hoppas såklart på fint höstväder och att vi i Klippans Köpmannaförening ska träffa både nya och gamla kunder. Passa på att gå ut i vår levande by, träffa vänner och gör ”klipp i Klippan”, avslutar Per-Anders.