Kalas för och på Ugglebadet!

Ugglebadet i Perstorp firade sin 50-årsdag i slutet av sommaren. Den 22 augusti bjöds allmänheten in till en heldag med soligt väder, bad och jippo.

Cirka 500 besökare passade på att besöka den populära 50-åringen när Ugglebadet, Morgonugglorna och Simklubben Karpen bjöd in till fest.
– Vi började klockan 10.00 och höll på till 16.00. Vi har lagt ner mycket förarbete och planering inför det här så det var roligt att vara med och se att det blev ett lyckat arrangemang, säger Conny Lagerqvist som är badföreståndare på Ugglebadet.

Föreningen Morgonugglorna och Simklubben Karpen firade också 50 år. Morgonugglorna har samlats tre gånger i veckan sedan 1965 i arla morgonstund för att börja dagen med ett dopp inne eller ute på Ugglebadet. Simklubben Karpen hade på jubileumsdagen uppvisning med olika simsätt och en spextävling. Även en dykklubb fanns på plats och erbjöd provdyk.

Utomlands i Perstorp

– Det var en känsla av att vara utomlands! Vi hade inte köket inne i simhallen öppet, utan all mat lagades ute på våra stora grillar. Samtidigt sken solen, folk badade, Karpen hade en hoppborg för barnen, vår personal hade klätt ut sig till clowner och dessutom var det godisregn för alla barnen, fortsätter Conny.

Under dagen berättade både Morgonugglorna och simklubben Karpen lite om sin historik. Även den första badchefen på Ugglebadet, Bertil Månsson, var inbjuden och fick en blomsterkrans för sitt arbete.
– Det var fullt ös hela dagen och vi kan bara sammanfatta det med ett enda ord: LYCKAT! Vi fick höra efteråt att det var ett av de bästa arrangemangen på länge på Ugglebadet, säger Conny.