Allsång i Ljungbyhed!

Moa Håkansson och Stefan Friman känner du kanske igen om du sett ”Klippan Karaoke Cup”?

Det motorcykelburna Ljungbyhedsparet vill nu dela sin kärlek till musiken och Ljungbyhed med alla i byn och satsar på allsångskvällar i parken.
– Vi gick med i Ljungbyheds Framtid i våras och kände att vi ville hitta på något för byn. Vi har suttit hemma och spånat mycket och eftersom musik är vår passion så var allsångskvällar en idé vi kände att vi ville utveckla, säger Moa.

Första allsångskvällen blir den 26 augusti. Stefan och Moa kommer att ha Lars-Göran ”LG” Nilsson som medhjälpare och har även bjudit in en del vänner som de fått genom Klippan Karaoke Cup.
– Jag och Stefan var finalister i tävlingen och några av de bidragen som vi framförde kommer vi att sjunga på scen mellan allsångerna. Även finalisten Christoffer ”Stoffe” Malmros kommer att vara med.

Sånger för hela familjen

För musiken står två av medlemmarna i bandet Zlipperz som ställer upp ideellt. Moa och Stefan kommer att sälja allsångshäften som även gäller i lotteriet under kvällen. Alla barn får en gratis lott och priserna har skänkts av lokala sponsorer.
– Det är fantastiskt hur alla ställer upp, allt från musiker till sponsorer och Ljungbyheds Framtid som gör detta möjligt. Vi får låna scenen gratis av Ljungbyheds Framtid som blev jätteglada när vi kom med förslaget att ordna allsångskväll. Musik för oss är en livsstil och kan vi genom detta lyfta Ljungbyhed och ordna något kul för hela byn så har vi lyckats!

– Vi tänker oss en repertoar med sånger som passar alla, från de yngsta till de äldsta, fortsätter Moa.

Evenemanget kommer att starta vid 18-tiden på kvällen och pågå fram till 20.00 (cirkatider vid pressläggning). Handikappanpassade platser, en del bänkar och stolar kommer att finnas på plats men Stefan och Moa välkomnar också gärna picknickfiltar till parken.

Om det blir stor uppslutning har Moa och Stefan planer på att nästa år utöka med allsångskvällar var tredje vecka.
– Vi ser fram emot att dela vår passion för musiken med alla Ljungbyhedsbor på allsångskvällen den 26 augusti, avslutar en förväntansfull Moa.