30-års kalas med sagobuss, erbjudande och nya bilar

Börjessons Bil i Klippan har firat sin 30-års dag! Det gjorde man den 13 juni och under firandet fanns det upplevelser och erbjudande för hela familjen att ta del av.
– Vi hade en del nya bilar från VW och Skoda på plats med säljare. Även en del äldre entusiastbilar visades och vi hade byggt upp en tillbehörsbutik på gården, säger Dennis Hansson som är verkmästare på Börjessons Bil.

Där kunde man fynda allt från solglasögon till hundburar att ha i bilen.
– Vi hade en trubadur på plats som underhöll gästerna och vi bjöd på korv, bröd och dricka. För barnen hade vi en uppskattad sagobuss! Det är en gammal folkabuss som gjorts om till en ”sagobuss”, och det var väldigt populärt, fortsätter Dennis.

Han har inte själv varit med under alla dessa år, men två i personalen har hunnit vara med på halva resan i 15 år.

Många av besökarna fastnade för de nya bilarna som visades upp och många gav sig på tipsrundan där fina priser låg i potten.
Börjessons Bil finns även i Ängelholm och nyligen öppnade man en ny, stor anläggning i Allingsås.
– Koncernen firar 60 år i år, så Klippan har varit med på halva den resan. Under hela året kommer vi ha erbjudande för att fira våra 60 och 30 år. Så det finns alltid trevliga överraskningar och anledningar att komma till oss, avslutar Dennis.