Många minnen när 75-åring firas!

Ljungbyheds IF (LIF) har träning för alla. Bland medlemmarna finns allt från små knattar till äldre seniorer som gärna springer efter bollen på Ljungavallen i Ljungbyhed. Det är dessutom ett speciellt år för LIF som firar 75 år som förening just i år!

Ljungbyheds IF handlar om glädjen till fotboll och föreningen. De allra minsta spelar i ”Boll & Lek” som är ett lag med flickor och pojkar som leker sig fram med bollen. Därefter kommer ”Knattarna” och sen kommer P9, P11, P13, F13 och Herrarnas A-lag. Dessutom kan man stoltsera med en mycket aktiv Veterangrupp.
– Veterangruppen gör ett jättejobb i föreningen. Alla styrelsemedlemmar, vår webbmaster Ernie Larsson och medlemsansvarig Ida Persson gör också massor för föreningen, säger ordförande Carina Nilsson.

Spännande jubileumsår!

Mycket har hänt denna säsong. Seniorerna har fått en ny tränare, Ulf ”Syltan” Henningsson. F13 och P13 har börjat spela 11-mannafotboll, P11 spelar 7-mannafotboll vilket även P9 gör för första gången. Knattarna spelar i föreningens egen knatteturnering som är mycket populär. Under sommaren kommer föreningen också arrangera Landslagets fotbollsskola den 6, 7 och 8 juli för ungdomar mellan 8-13 år. Dessutom kommer Skånes Fotbollsförbund att förlägga en heldag med ”Zonläger” för P13 på Ljungavallen den 23 augusti. Så det är ett minst sagt spännande jubileumsår som är igång!
– Nyligen kom vårt eget programblad ut till Ljungbyhedsborna. Förutom information om våra lag så finns där också ett digert material som gjorts av Veterangruppen som handlar om klubbens historia från 40-talet och fram till idag. Där hittar man också många bilder på fotbollsspelare och profiler i LIF genom tiderna, fortsätter Carina.

– Det blir ett spännande år. Jag och hela klubben ser fram emot 75-års firandet (se inbjudan i annons). Alla är välkomna att fira Ljungbyheds IF oavsett om man är medlem eller inte, hälsar Carina Nilsson.