Kärlek i maten och till mamma!

God buffé i Nationalparksmiljö på Mors dag

Sanne Magnusson i Röstånga ville som många andra fira sin mamma på Mors Dag.
– När jag läste att man kunde vinna en Mors dag-buffé på Skäralids Restaurang genom Söderås Journalen tänkte jag att det var värt att testa att skicka in. Båda jag och mamma blev väldigt glada när vi hörde att jag vunnit, säger Sanne.

Sanne, hennes mamma, pappa, bror och Sannes pojkvän tog en heldag i Skäralid den 31 maj. Först vandrade hela gänget upp till Kopparhatten. Väl nere i ”dalen” igen bjöds gästerna in till Skäralids Restaurang där vacker livemusik framfördes. Det var gott om folk i restaurangen, solen sken och restaurangens utegrillar var igång.

Välbehövlig paus i vacker och rogivande miljö

I Sannes brev till tävlingen skriver hon att mamma Vivika Nilsson, som driver hästgård, jobbar och sliter veckans alla dagar med sin gård och hästarna. I brevet står det bland annat ”…. en middag i vackra, rogivande Skäralid hade gett min mor en välbehövlig god paus tillsammans med familjen.” Och en härlig paus med familjen fick de verkligen tillsammans.
– Vi åt en fantastisk grillbuffé med tillbehör. Vi satt vid ett fönsterbord och såg ut över sjön och sjökanten. Som dessert dukades det upp tårtbuffé, säger Sanne.

Gänget var mycket nöjda med maten, restaurangen och den fina servicen.
– Mors Dag på Skäralids restaurang kan mycket väl bli en återkommande tradition, konstaterade dottern Sanne.