Vinsten blir festmåltid

Ola Lundgren och hans sambo Magdalena köpte sitt drömhus sommaren 2014. Ett gammalt torp från 1910 i Rynke utanför Ljungbyhed. När de såg Söderås Journalens januaritävling med chans att vinna 2 000 kronor på Hemköp i Ljungbyhed ville de gärna vinna! Genom vinsten kan de bjuda alla hjälp-redor på en riktig festmåltid!

– Vi har fått mycket hjälp av familjen med allt från renovering till hundpassning, säger Ola.

Ola och Magdalena har länge pratat om att de på något vis ska bjuda tillbaka och tacka för hjälpen. Nu kan de verkligen välja och vraka bland Hemköps stora utbud! Här hittar du allt du kan tänka dig och lite till som du letar efter i en livsmedelsbutik. Deras egen chark, dagens lunch och cateringverksamhet med mycket spännande erbjuder också ett stort urval av god mat.
– Vi beställde catering av dem när vi firade nyår och var väldigt nöjda med det. Hemköp i Ljungbyhed har ju verkligen ett stort utbud, oavsett om vi väljer att laga maten själv eller beställer av deras färdiglagade mat.

Ola och Magdalena planerar att ha sin ”renoveringsfest” någon gång under våren. Huset de köpte har fått sig en riktig genomgång där bland annat gamla tapeter och golv blivit utbytta till nya.

Så nu kan både ”arbetarna” och torpägarna se fram emot en vårfest i det nyrenoverade boendet!