Alla Påskharar och kärringar hälsas välkomna på fest!

Den 2 april fylls parken i Ljungbyhed av både små och stora påskkärringar. Blåkullekulkommittén, Köpmannaföreningen i Ljungbyhed samt Ljungbyheds framtid arrangerar sitt årliga påskfirande och som vanligt bjuds det på ett påskägg fyllt av aktiviteter!

– Det kommer att bli bland annat lotteri och olika uppträdande. Räddningstjänsten kommer finnas på plats och det blir även en del nyheter i form av gymnastikuppvisning med Klippans GK samt att Klippans RC kommer visa upp sina radiostyrda bilar. Pysselhörnan är tillbaka efter några års uppehåll och traditionsenligt får alla utklädda barn komma upp på scen och få ett litet pris, säger Helene Berggren som är med i Blåkullekul.

Äggstra kul!

Solsken är beställt och evenemanget pågår mellan klockan 14 och 16.
– Det som driver oss i Blåkullekul att fortsätta är allt trevligt folk som kommer och det gensvar vi får. Tidigt på året börjar folk fråga om det blir något påskfirande i Parken i år. Det behöver alltid hända positiva saker, och detta är en superkul dag!

– Vi vill passa på att tacka Klippans Kultur- och fritidsförvaltning samt alla våra övriga sponsorer. Utan er skulle inte denna dagen vara möjlig!

Helene och hennes påskfirande kamrater i arrangörsstaben hälsar alla påskkärringar välkomna till ett ”äggstra” roligt evenemang!