Vinn en fartfylld stund! Kör radiostyrda bilar

Nu kan du vinna ett fartfyllt minne! Söderås Journalen lottar ut chansen för dig och max 11 vänner/familjemedlemmar/klasskamrater/arbetskamrater (ja, vem som helst som du känner att du vill försöka vinna över!) att träffas, tävla och umgås på Klippans RC!

Du och dina medtävlande får instruktioner i hur man kör de radiostyrda racingbilarna på klubbens innebana och sen går startflaggan! Alla får låna hyrbilar av högsta klass och sen gäller det att vinna de olika heaten. Folk från Klippans RC finns på plats och guidar och hjälper till. Det bjuds såklart också på fika till hela gänget! Vinstvärde 2000:-. Kolla mer på deras hemsida wp.klippan-rc.se.Vi behöver ditt bidrag senast den 9 mars 2015.
Skicka in ditt tävlingsbidrag till följande adress:
Adapt Media
Norra Skolgatan 2
264 33 Klippan

OBS! Märk ditt svarkuvert med ”Radiostyrda bilar”