Upplevelser för alla sinnen!

Lördagen den 28 februari och söndagen den 1 mars fylls Havremagasinet på Herrevadskloster av blandade upplevelser för alla sinnen. För första gången går arrangemanget ”KuLTuR i Havremagasinet” av stapeln. Arrangören Jasmine Cederqvist hoppas att detta är starten på något som kan bli en återkommande succé!

Jasmine som är en välkänd Ljungbyhedskonstnär har nyligen flyttat sin atelje från F5-området i Ljungbyhed till Herrevadskloster.
– Det känns fantastiskt att få möjligheten att arrangera något i de här fina gamla lokalerna. Jag gör detta för att jag tycker det är roligt med utmaningar och det känns roligt att kunna ordna något för allmänheten, säger Jasmine.

Än så länge är det 15 olika konstnärer och musiker som kommer att medverka. Arrangemanget vänder sig till alla, stora som små.
– Alls ska kunna få ut någonting av detta och jag hoppas på strålande vinterväder så vi kan använda naturen utanför klostret också.

Kultur istället för motorer!

Jasmine är en av initiativtagarna bakom evenemanget FLYnRIDE som genomförts de senaste fyra åren på Ljungbyhed Park-
området.
– Jag tänker att ”KuLTuR i Havremagasinet” kan bli som FLYnRIDE fast med kultur som tema.

Jasmine var även med på ”Sinnenas Kulturnatt” i Ljungbyhed för två år sedan som ordnades av kommunen.
– Efterfrågan på något likande har varit stor. Alla som får höra om det nya evenemanget är nyfikna på det och glada att något händer. Kultur är så mycket mer än målade tavlor. Här kan vi erbjuda ett smörgåsbord av både konsthantverk och musik. ALLA är hjärtligt välkomna och det är givetvis gratis entré, avslutar en förväntansfull Jasmine.