Många nyfikna på årets första företagsträff

Den 11 februari samlades ett stort gäng företagare och kommunanställda för att medverka på årets första företagsträff i Klippan. Det serverades lunch på Best Western och det nytillträdda kommunalrådet Kerstin Persson berättade om sig själv och sina visioner.

Företagarna i Klippan med ordförande Adnan Pehlivanovic i spetsen och Klippans Kommuns näringslivsutvecklare Anders Lindberg hälsade välkomna. Därefter tog Kerstin Persson över och berättade om vem hon är och vilka visioner hon har som Klippans nya kommunalråd.
– Jag vill lära känna min kommun och er företagare. Tillsammans med Kenneth Dådring och Anders Lindberg kommer jag försöka göra företagsbesök hos kommunens företagare så att vi lär känna varandra, sa Kerstin.

Kerstin berättade också vad som står på den röd/gröna majoritetens agenda.
– Bland annat ska vi jobba med förebyggande insatser, fler arbetstillfällen, boende, infrastrukturen och god lokal service.

Mötet avslutades med att Anders Lindberg berättade om kommande träffar under våren och sen minglade deltagarna runt innan de återvände till sina arbeten.