Texas mitt i Klippan!

Den 17 januari slog Best Western i Klippan upp portarna till sin nya restaurang AustinTX. En restaurang som ger gästerna en upplevelse genom mat och atmosfär. Michael och Susanne Lundin driver hotellet sedan 2010. Förutom att inviga sin nya restaurang kan de fira att 2014 blev ett rekordår i antalet övernattande gäster!

Planerna med AustinTX är att bli en av Sveriges största restaurangkedjor.
– Vi kommer att ha erbjudande för alla i Klippan med omnejd som tycker till och hjälper oss att utvecklas. Till sommaren är planen att vi ska expandera och vi har redan börjat diskutera tänkbara möjligheter till fler restauranger.

År 2010 hade hotellet 1000 övernattningar. År 2014 hade hotellet nästan 10 000 gäster!
– Jag tror framgångarna beror på två saker: Dels så har vi vunnit pris som Sveriges mest rekommenderade hotell tre år i rad. Dessutom tycker våra gäster att det är väldigt trevligt i Klippan. Vi får höra mycket gott om Klippan och Klippanborna från våra gäster, avslutar en mycket glad Michael.

– Vi är helt normala människor som försöker skapa sådant vi själv trivs med. Vår idé med AustinTX är riktigt bra mat till låga priser. Det är Texasinspirerad mat och atmosfär. Redan dagen efter invigningen hade vi invigningsbesökare som ville boka bord igen, säger Michael.

Planerna med AustinTX är att bli en av Sveriges största restaurangkedjor.
– Vi kommer att ha erbjudande för alla i Klippan med omnejd som tycker till och hjälper oss att utvecklas. Till sommaren är planen att vi ska expandera och vi har redan börjat diskutera tänkbara möjligheter till fler restauranger.

År 2010 hade hotellet 1000 övernattningar. År 2014 hade hotellet nästan 10 000 gäster!
– Jag tror framgångarna beror på två saker: Dels så har vi vunnit pris som Sveriges mest rekommenderade hotell tre år i rad. Dessutom tycker våra gäster att det är väldigt trevligt i Klippan. Vi får höra mycket gott om Klippan och Klippanborna från våra gäster, avslutar en mycket glad Michael.