Många nyanser och tjänster under samma tak!

På Colorama är man uppe strax efter tuppen varje dag! Måndag till fredag öppnar butiken redan klockan 7 och på lördagar klockan 9. Tapeter, golv, kakel, klinkers, ASSA-licensierad låsverkstad med tre låssmeder, helhetslösningar på renoveringar och kunnig personal i butiken. Det är delar av utbudet hos Colorama i Klippan!

– Såhär i skarven mellan sommar och höst pustar vi ut lite. Juli är vår stora försäljningsmånad då folk målar, fixar och donar utomhus. När det blir höst och vinter börjar blickarna riktas inåt. Då kan vi hjälpa till med tips och råd för att ändra om inomhus, säger Per-Anders Svensson som är ägare till Colorama i Klippan sedan 1998.

Kompetent personal som gärna hjälper till

Personalen består av Stefan, Veronica, Ann-Marie, Fredrik, Ronny, Lasse, Maria, Per-Anders och hans fru Wictoria.
– Stefan och Veronica är de som varit här längst. Stefan är i princip född i en målarburk och vår egen färgguru. Veronica är vår allt i allo och är både inredningsrådgivare och butikssäljare. Ann-Marie sköter mycket på kontorssidan och jobbar i butiken. Fredrik jobbar med låsverksamheten och i butiken. Ronny är före detta golvläggare som sadlat om till butikssäljare. Hans kunskaper om golvläggning är guld värda för oss och kunderna. Lasse är renodlad låssmed och Maria jobbar i butiken. Hon är vår ”nykomling” och har jobbat här i ett år. Sen är det min fru Wictoria och jag själv som också ingår i personalstyrkan.

Trevlig stämning

Det märks att stämningen på Colorama är god. Trogna kunder och trogna anställda skojar med varandra ute i butiken. I fikarummet är frukosten framdukad.
– Det roligaste med jobbet är helt klart kundkontakten. Att träffa kunderna och kunna erbjuda dem vårt stora sortiment och våra tjänster är det jag tycker är roligast, säger Per-Anders som förutom butiksinnehavare också kan hoppa in som låssmed när det behövs.

Colorama kan erbjuda smidiga helhetslösningar där de har all kontakt med entreprenörerna vid exempelvis ett badrumsarbete.
– På så vis underlättar vi mycket för kunderna som lugnt kan luta sig tillbaka och låta oss och våra duktiga samarbetsföretag göra jobbet, fortsätter Per-Anders.

Gänget på Colorama ser fram emot en spännande höst och vinter och är alltid redo att hjälpa sina kunder!