Presidentbyte i Lions Club Klippan

Lions Club Klippan har årligen ett presidentbyte. Bengt Persson har haft rollen som president i ett år och nu är det dags för honom att lämna över. Kjell Groth har varit medlem i 4 år och den 1 juli tillträder han som ny president för Lions Club Klippan.

Kjell Groths svärfar var engagerad i Lions och lockade på så vis med sig svärsonen.
– Jag bor i Vejbystrand, men jag är ofta i Klippan och är då officiellt inneboende hos en god vän. Så det föll sig naturligt att gå med i Lions här, säger den nytillträdde presidenten.
Kjells engagemang i Lions grundar sig på att där kan man vara med för att hjälpa människor, både på lokal och internationell nivå.

Nya och återkommande projekt

Idag är han pensionär och sysslar bland annat med golf och husrenovering hemma i Vejbystrand. Han har jobbat i Kina inom läkemedelsbranschen i 30 år och på fritiden rattar han gärna runt sin veteranbil, en Morgan som han drömde om att äga som ung.
– Nu har jag hela sommaren på mig att fundera ut nya satsningar och projekt för Lions Club Klippan. Dels ska vi se om vi hittar nya projekt att engagera oss i och så har vi en hel del återkommande projekt att arbeta med, avslutar Kjell.