Vinst hos Adapt Media blev lyckad julklapp till mormor!

Victoria och Felicia Linné är syskon och kommer från Klippan. När systrarna läste att Söderås Journalen lottade ut en studiofotografering till ett värde av 3 000:- tog de sin chans och skickade in ett brev.

Deras mormor Gunborg har länge önskat sig bilder av sina barnbarn för att hänga på väggen men några bilder hade barnbarnen ännu inte hunnit ta.

”Förmodligen har det gått så lång tid att hon tror att det inte kommer att bli några bilder” skrev Victoria och Felicia i sin tävlingsmotivering.

Stort utbud av bilder från fotostudion

Det är klart mormor ska ha porträttbilder av barnbarnen och strax innan jul besökte Victoria och Felicia fotostudion på Adapt Media. Fotograf Camilla H. Peurell fick systrarna att slappna av och vara sig själva framför kameran, vilket resulterade i en massa fina bilder att välja mellan.

Tjejerna valde ut olika bilder som skrevs ut på fotopapper i önskad storlek. Och det blev en hel del för prispengarna, inte mindre än 19 olika förstoringar valde Victoria och Felicia ut till sig själv, mormor och familjen.

Bilderna på väggen direkt!

Till mormor valde de ut porträttbilder både tillsammans och var för sig som öppnades på julafton. Söderås Journalen var givetvis nyfikna på vad mormor tyckte om julklapparna?
– Hon blev verkligen glad. Bilderna hängde på väggen dagen efter, säger Victoria.

Vill du också glädja någon med bilder av dig, familjen, barnen, ja vad du vill, så är du välkommen att kontakta oss på Adapt Media för studiobokning och prisinformation.