Många prisades och fick stipendium när Klippans kommun sammanfattade år 2013

Efter Klippans kommunfullmäktiges sista möte för året var det dags för utdelning av kommunens priser och stipendier för år 2013 att delas ut. Även årets stipendium i Sture Wetterbergs stipendiefond ”hittade sin mottagare”. Söderås Journalen var på plats på Klippans Kulturcentrum när det hela ägde rum.

Prisutdelningsceremonin inleddes med att Bengt Wetterberg fick årets näringslivspris. Erling Rundgren tilldelades priset som årets Köpman. Helene Lindqvist blev årets Kulturpristagare. Alf och Gunnel Lindahl blev årets vinnare av kommunens byggnadsvårdspremium. Nils Svensson, Färingtofta IK blev årets idrottsledare.

Kulturstipendiater

Årets Kulturstipendiater var: Petra Borgcrantz, Martin Ekelund, Dick Fridén, Alexander Persson, Åsa Fridén, Bo Sundström och Hanna Carlsen. Barn- och utbildningsnämndens pris fick Sabina Tucic.
Anneli Düring fick 4000:- som årets stipendiat i Sture Wetterbergs Stipendiefond.

Avslutade fullmäktigeåret

Efter prisutdelningsceremonin bjöds alla pristagare in att tillsammans med fullmäktigeledamöterna äta det traditionella julbordet som alltid avslutar fullmäktigeåret.