En helt ny Åsa!

Åsa Holmqvist från Ljungbyhed fick både ny frisyr, en ny look och lite nya kläder när hon tog hem vinsten i Söderås Journalens ”Gör om mig”-tävling.
– Det är helt otroligt! Jag sjunger i en kör, och när jag kom dit så kände folk inte igen mig, de trodde att jag var nykomling i gänget, skrattar en nöjd vinnare.

Ointresserad av kläder egentligen

Åsa Holmqvist beskriver sig själv ”relativt ointresserad av kläder”, men har ändå under lång tid funderat på att uppdatera garderoben. Dock har tiden inte räckt till ordentligt. När hon såg annonsen i Söderås Journalen bestämde hon sig för att skriva ihop en ansökan. Söderås Journalens redaktion tyckte att Åsas brev var det bästa av de vi fick in, så en dag i slutet av november styrde Åsa kosan mot Klippan. Där började dagen med sminkning, hårklippning och hårfärgning hos Huvudsalongen. Dessutom fick hon ögonfransarna färgade, vilket gör att hon ser sminkad ut ”dygnet runt”.
– Jag brukar på min höjd ha lite mascara och kanske lite kajal eller ögonpenna, men det här blev väldigt bra. Nu kan man spara lite tid på morgonen också!

Nya kläder

Därefter bar det iväg ett stenkast österut på Storgatan, från Huvudsalongen till Gunns Mode. Där fick Åsa hjälp av personalen som kom massor av förslag på olika ”outfits”.
– Det jag till sist valde hade jag aldrig plockat fram om jag inte fått hjälp. Det är inte alls min stil, men det blev väldigt snyggt. Jag kommer absolut att återvända både tilll Gunns Mode och till Huvudsalongen