Rejält och hemmalagat hos Eva!

Trött på hämtpizza och fryst färdigmat? På Evas Catering i Stidsvig får du en rejäl dagens som är lagad med omsorg. Väl värt några minuters körväg från Klippan!

Husmanskosten ligger ägaren Eva Svensson väldigt varm om hjärtat.
– Jag vill att husmanskosten ska bestå. Många restauranger tar ju bort det gamla och det tycker jag är synd. Det är klart att jag också förnyar mig, men i första hand ska det
handla om riktig husmanskost lagad från grunden.

En dagens kostar 65 kronor och då ingår dryck, salladsbuffé, bröd, kaffe och kaka. Det finns generöst med alternativ då du alltid kan välja mellan tre rätter samt sallad och paj. Många valmöjligheter underlättar inte bara för den kräsne utan också för allergiker och vegetarianer.

Fixar mat både till vardag och fest

Förutom lunchservering så driver Eva även, som namnet förtäljer, catering. Varje dag kör de ut hundra portioner till olika företag men även till förskolor. De ordnar också mat till lite mer speciella tillställningar som bröllop, födelsedagar, minnestunder och konferenser.

Du som kund kan då välja att få maten levererad färdiglagad i värmeboxar eller så hjälper Eva med personal mer än gärna till med tillagning på plats och även med servering om så önskas.

Stammisarna tröttnar aldrig på Evas mat

Att komma in till Evas Catering är som att komma hem till en god väns kök. Här avnjuter du din lunch i lugn och hemtrevlig miljö och det finns även möjlighet att sitta ute i den grönskande trädgården.

Vid ett bord sitter ett gäng herrar som äter hos Eva så gott som varje dag. De har just avslutat dagens rätt som var skinkstek med potatis och gräddsås.
– Det är bra hemlagad mat med mycket variation på rätterna, säger Lars Danielsson.
– Och man får personlig service, inflikar Lennart Svensson.

Vid ett annat bord sitter Tony Blafford som har hunnit gå över till kaffe och chokladbit.
– Jag tycker det är god mat och man får mycket mat för pengarna.

Ser fram emot fler lunchgäster

Om man äter ofta hos Eva lönar det sig att köpa ett häfte som innehåller tio lunchkuponger till ett pris av 550 kr och där ingår självklart även salladsbuffé, bröd, kaffe och kaka.
– Jag ser fram emot att möta nya ansikten i min restaurang snart, säger Eva Svensson.