En riktig fullträff för Max och gänget!

– Det var riktigt kul!

Så kommenterade vinnaren Max Blomberg sin vinst. Det var en av sommarens varmaste dagar när Max och hans tre vänner Christoffer Ahlin, Erik Gustavsson och Joakim Holmer samlades för att lira paintball på Camp Karsholm utanför Perstorp. Men värmen hindrade inte gänget att spela i 2,5 timme.

Alla killarna förutom Joakim går på samma gymnasium och spelar fotboll tillsammans. De älskar att tävla och få adrenalinet att pumpa så kvällen på Camp Karsholm passade dem som handen i handsken.

– Det var riktigt kul och allt kändes seriöst och bra ordnat. Banan var bra preparerad så det var kanon, berättar Max Blomberg.

Efter att ha fått på sig overall och mask håller Anders Thoresson en säkerhetsgenomgång. Därefter setts spelet igång, som kallas touch the flag. De spelar två och två och målet är att få tag i motståndarlagets flagga. Ett spel där det mest ultimata är att vara runt sex personer i varje lag. Men det får bli nästa gång, för det lär bli fler besök på Camp Karsholm för Max och gänget.

– Erik och Christoffer har redan varit här tidigare och jag kommer förmodligen att komma tillbaka hit. Jag blev positivt överraskad!