Nytt ansikte på nova!

När vi kommer in på Nova i Klippan är rean i full gång, men här och var syns färgklickar av vårens nya och fräscha mode. Med andra ord finns här både något för den som vill fynda och den som vill ha något nytt! Men Nova har inte bara fått in nya färgglada kläder utan också en glad ny delägare!

Den nya delägaren heter Sahra Burnesson Johansson och är sedan tidigare vän med den nuvarande ägaren Madeleine Andersson, mest känd som Madde. Men de har aldrig tidigare jobbat ihop.
– Det känns bra att få in nytt blod! Sahra är väldigt kreativ och har öga för det estetiska. Hon kommer att vara bra smakråd för våra kunder! Samtidigt vill vi tacka Rebecca Svensson, som har gjort ett fint jobb hos oss, men som nu slutar.

Vi kompletterar varandra bra

Sahra är 29 år och bosatt i Klippan med man, tre barn och en soft coated wheaten terrier. På fritiden tränar hon hunden som hon även ställer ut. Hon har sedan tidigare jobbat som undersköterska, men har även butikserfarenhet från Smycka. Intresset för kläder är mycket stort och hennes egen stil beskriver hon som romantisk och feminin.

De som jobbar på Nova nu är alltså Madde, Sahra och Lotta.
– Vi har alla tre olika stil, därför kompletterar vi varandra bra, säger Madde.

Här finns något för alla

På Nova kan de flesta hitta kläder – Gammal som ung, tjej som kille! Bland dammärkena finns Only, Vero moda, Pieces och Kaffe Clothing. En nyhet är underklädesset från Trofé. En upplysning till killarna är att Nova även har herrkläder från Selected, Jack and Jones och Frank Dandy.
– En annan nyhet är att vi har barnkläder för de allra minsta, från 0-12 år. Meningen är att alla ska känna sig välkomna hit, säger Sahra.

Vad har ni för visioner för butiken?

– Vi vill få folk att stanna i Klippan när de ska shoppa. Vi har faktiskt ett bra utbud av butiker och vi vill poängtera att det finns fler butiker än de på Storgatan.

– Vi är ett bra alternativ till de stora köpcentren då du får mer personlig service plus att vi har mer än vad folk tror. Det märker man på praktikanterna som är här. De blir förvånade hur mycket vi faktiskt har, fyller Sahra i.

Det går inte att sticka under stol med att tjejerna på Nova engagerar sig för det lokala och de har ambitioner att försöka dra igång VIP-kvällar igen .
– Det kommer också att bli en modevisning lite längre fram med vår – och sommarmode. Och håll utkik i nästa nummer av Söderås Journalen för då kommer en spännande tävling! Vi finns också på facebook, gå in och gilla oss!