Kreativitet + digitaltryck= Framtidens reklamproduktion finns nu på Adapt Media!

Från början var det bara tidningen du just nu håller i din hand. Men efter snart fem år har Adapt Media utvecklats i rasande takt. Nu går man vidare efter att under hösten ha investerat i ett fullödigt digitaltryckeri.
– Vi inte bara trycker, utan efterbehand-
lar med häftning, perforering och allt som hör där till.

Inom reklambranschen inriktar man sig vanligtvis antingen på idé, text, foto och layout eller så jobbar man endast med tryckeribiten. Bengt Wetterberg menar att det koncept som Adapt Media nu har skapat hos sig är framtidens vinnare inom reklamproduktion. Det går helt enkelt ut på att kunna serva kunderna med allt från idé till färdig produkt. För kunden går det givetvis också bra att endast välja någon eller några av de tjänster som Adapt Media erbjuder.

Bengt menar att poängen för kunden är att man endast behöver ha kontakt med ett företag när man producerar sitt reklammaterial.
– På så sätt blir allt enklare och båda parter vinnare!

Från ax till limpa

Den färdiga produkten kan vara ett enkelt inbjudningskort, visitkort, hemsida, annons, företagsbroschyr, roll-ups, bildekaler, skyltar med mera – endast fantasin sätter gränser!
– Behöver en kund en broschyr så kan vi ha den klar i princip på två-tre dagar inkluderat text, foto, layout och tryck!

Bland Adapt Medias kunder finns både mindre och större företag i Nordvästra Skåne, organisationer, kommunala bolag, föreningar men även privatpersoner. Man har lyckats knyta en stor del företag från Klippans kommun till sig och vill med det profilera sig som den naturliga lokala reklamproducenten på hemmaplan. Kundregistret uppgår till cirka 700, vilket är ett resultat av intensiv och målmedveten kundbearbetning och många kundbesök.
– Vår målsättning är att det ska vara enkelt att jobba med oss. Vi är väldigt service – och kundorienterade. Här existerar inga lunch – eller kafferaststängningar. Så länge någon av oss finns på plats så servar vi våra kunder så mycket vi någonsin kan.

Hur ser du på Adapt Medias framtid?

– Som för alla andra företag tar det 4-5 år att etablera sig och nå en stabil verksamhet. Nu känns det som att vi ”äntligen är där” och vi ser väldigt ljust på framtiden. Vi märker att det säljarbete vi gör resulterar i att fler och fler kunder hittar direkt till oss numera. Under fjolåret lyckades vi också öka omsättningen på vår tidning Söderås Journalen med 20 procent. Nytt sedan förra numret är att vi återigen kommer ut med tidningen i Perstorp. Detta har gjort att upplagan ökat med 32 procent, från 11 300 till 14 900 ex. Nu hoppas vi att företag och butiker i Perstorp annonserar i Söderäs Journalen framöver så att utgivningen kan permanentas där. Besöken ökar också hela tiden på vår internetsajt Klippanshopping.se som nu varit igång i två år.

Det är inte bara kompetensen inom Adapt Media som breddats, utan även lokalerna har brett ut sig från 125 till 300 kvadratmeter.
– I samband med expansionen med digitaltryckeri har vi också fixat till våra lokaler på olika sätt. Vi har en ljus och fräsch miljö att jobba i, och alla som är nyfikna på hur vi har det på Adapt Media är hjärtligt välkomna på ett besök hos oss på Skolgatan 2 i Klippan centrum.