Nytt år – Nya möjligheter!

Så har ännu ett år passerat med allt vad det innebär… glädje, sorg, arbete, fritid, lycka, misslyckande, idéer…

Vad man än går igenom av allt detta så ger allting Möjligheter! Att förbättra, förändra och hitta på nya saker är något som ligger i människans natur och vilja till överlevnad. Det är också ett faktum och måste för alla företag och dess medarbetare.

Vi på Adapt Media firar 5-årsjubileum alldeles lagom till julisemestern i år och de fem år som har gått har inneburit ”hålor vi snubblat i, kullar att bestiga, landsvägskörning och motorvägskörning” för att tala bildspråk. Man kan också ersätta dessa ord med bankkris, lågkonjunktur, likviditet, resultat, sälja, nya produkter, jaga kunder osv. Ett sätt är att helt enkelt klumpa ihop allt detta i ett ord: Möjligheter. Det kan vara en möjlighet både till bakslag och framgång. Vi har dock hela tiden försökt att fokusera på de möjligheter till framgång vi har haft.

Vi jobbar med att producera reklam och marknadsföring åt både små och större företag. I dessa uppdrag gäller det alltid att se möjligheter både för vår kund och för vår egen del. Dessa uppdrag resulterar i bl a
annonser, företagsbroschyrer, produktfoldrar, tidningar, hemsidor, studiofotografering, skyltar, bildekorer och rena tryckuppdrag. Till vår stora glädje blir uppdragen fler och vår kundstock blir större och större.

Därför kan vi nu vid 2011 års utgång konstatera att en av våra produkter, den tidning du just nu håller i handen; Söderås Journalen, har ökat sin omsättning med drygt 20 %. ”Lillebror” Klippanshopping.se har etablerat sig på marknaden med ständigt ökande besökarantal.

Eget tryckeri

Vi har under hösten 2011 utökat våra lokaler och installerat ett digitaltryckeri på plats hos. Vi trycker, falsar och häftar ihop tidningar. Perforering, skärning, skylttillverkning fixar vi också. Med den digital tekniken behöver det inte vara några jätteupplagor. Det funkar både med ett ex såväl som flera tusen. Är du nyfiken så kom upp till oss på Norra Skolgatan 2 så får tar vi en ”rundtur” i lokalerna. Detta är en av våra nya möjligheter detta nya år och framöver!

Söderås Journalen i Perstorp! Igen…

Fram tills juli 2007 gavs Söderås Journalen även ut i Perstorps kommun. Tyvärr blev annonsörerna för få till sist för att få ”1+1 att bli 2”. Med vårt nya samarbete med Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Klippan (se artikel på sidan 8) ser vi nu en ny möjlighet att återigen kunna publicera Söderås Journalen till samtliga hushåll och företag i Perstorps kommun. Det innebär att fr o m
detta nummer får Perstorpsborna och alla Perstorps företag åter tidningen i sina brevlådor. Under de fyra år tidningen inte delats ut i Perstorp, så har vi varje månad placerat ut Söderås Journalen på lite olika strategiska platser i kommunen. Vi har förstått att tidningen fortfarande är populär i Perstorp eftersom dessa tidningar går åt som ”smör i solsken”. Att det finns intresse för den från Perstorpsborna ser vi på att många av dem deltar i våra tävlingar.

Så nu ”kör vi på” under 2012 i Perstorp och hoppas att Perstorps kommun och Pertorpsföretagen ser en möjlighet till bra
lokal marknadsföring i Söderås Journalen! Därefter gör vi en utvärdering och hoppas på en fortsättning framöver.

För alla våra trogna annonsörer sedan tidigare så innebär det att deras annonser distribueras till ytterligare 3600 brevlådor eftersom upplagan höjs med 32 % från 11300 ex till 14900 ex! Det är en möjlighet för er alla!

God fortsättning på det nya året!