Mat till ett helt knytkalas!

Med sitt fyndiga rim knep Ann-Britt Carlsson åt sig vinsten i Söderås Journalens månadstävling. Vi träffar en strålande glad Ann-Britt på Ica Supermarket i Klippan där hon ska få fylla sin kundvagn med varor till ett värde av 2000 kronor.

Det är med glädje och en smula stolthet i rösten som hon berättar för oss och andra nyfikna julshoppare om sitt vinnande rim.
– Jag tycker om att rimma. Jag brukar skriva rim på julklapparna så jag knåpade ihop ett rim som jag läste upp för sonen och han tyckte att det lät bra. Pricken över i:et blev slutet – Jag tycker ju om att handla nära.

Stor julfest

Vinsten kommer väl till pass då det brukar blir minst 30 personer kring julbordet.
– Det blir knytkalas och jag ska ha hand om osten så jag får köpa med mig något extra.

Första anhalten blir vid potatisen.
– Janssons frestelse är ju ett måste. Och så har Ica så fin potatis, intygar Ann-Britt.

Något att unna sig

Kundvagnen rullar vidare och fylls med skinka, färs, frukt, ost och dadlar. Vid den glutenfria hyllan stannar hon extra länge då både hon och sonen är glutenintoleranta. Glutenfria produkter är ofta några kronor dyrare och då är det här ett ypperligt tillfälle att köpa med sig lite gott hem. Shoppingrundan på Ica Supermarket avrundas självklart med en glutenfri kladdkaka som ska avnjutas med en kopp kaffe för att fira vinsten.