Blir du årets ”Gör om mig”- vinnare?

Nu är det återigen dags för en av Söderås Journalens allra mest uppskattade tävlingar – ”Gör om mig”. Varje år strömmar det in förslag och kreativa motiveringar om varför just den personen ska vinna. I år samarbetar vi med Salong Klipp & Kryll och Basthi. En lycklig vinnare får hjälp att hitta en ny stil, både när det gäller hår, smink och kläder.

Tycker du att du eller någon närstående förtjänar att vinna Söderås Journalens ”Gör om mig”-tävling? Skicka i så fall in ett brev med en motivering, så väljer vi ut den vi tycker är bäst. Skicka även in foto på den du tycker ska vinna och klädstorlek. I ett kommande nummer av Söderås Journalen gör vi så klart ett reportage om dig och din vinst.

Skicka in till följande adress senast den 31 oktober 2011:
Adapt Media
Norra Skolgatan 2
264 33 KLIPPAN

Märk kuvertet ”Gör om mig”