Kupolen Friskcenter firade dubbelt upp

Kupolen Friskcenter har firat sina nya lokaler på Bruksgatan 5 dubbelt upp under vecka 43. På lördagen den 29:e hölls öppet hus för allmänheten, och på torsdagskvällen den 27 oktober var det många Klippanföretagare som var nyfikna när man bjöd in till mingelkväll.
– Vi var inte förvånade att det dök upp så många som det gjorde, men positivt överraskade. Det var trevligt att kunna bjuda in både företagarkollegor från Klippan och vårdpersonal från Ängelholm och Helsingborg som vi samarbetar med, säger Billy Nilsson, sjukgymnast och delägare.

Totalsyn

Kupolen Friskcenter flyttade till sina nya lokaler redan för fyra månader sedan, men den officiella invigningen hölls alltså igår kväll, torsdagen den 27 oktober. Det blev många fina ord och positiva reaktioner från de speciellt inbjudna gästerna.
– Vi är jättenöjda själva också. Den här nya anläggningen är unik för Klippan. Det är inte så många som har den totalsynen på kroppen som vi har, i och med att vi har både sjukgymnaster, kiropraktor, KBT-terapeut och en mängd andra specialiteter med alltifrån massage till fotvård under ett och samma tak.

Öppet hus på lördagen

Två dagar senare var det alltså öppet hus för allmänheten. Alla nyfikna fick möjlighet att provträna i Kupolens nya friskcenter, och det tecknades faktiskt ett och annat abonnemang under dagen.
– Det viktiga för oss var att få hit folk, och att få dem att förstå att man inte måste ha något ”problem” rent kroppsligt för att komma hit och träna. Alla som vill hålla igång är hjärtligt välkomna, säger Billy Nilsson.