Happy hour när köpmännen ordnar outletdag

Lördagen den 29 oktober är det återigen dags för outletdag i Klippan. Arrangören Klippans Köpmannaförening väljer att kalla evenemanget för Happy hour, och hoppas på många besökare.
– Våra tidigare satsningar på outletdagar i augusti och i maj blev ju framgångsrika, så vi hoppas att det håller i sig, säger Kent Andersson, ordförande i Klippans Köpmannaförening.

Flyttar in i butikerna

Vid de tidigare outletdagarna har man haft outletförsäljningen i marknadsstånd längs Storgatan. Den här gången provar man istället att hålla försäljningen inne i butikerna, men samtidigt ordna med underhållning utomhus.
– Slutet av oktober är ju en ganska riskabel period rent vädermässigt – det kan ju vara vilken typ av väder som helst i princip, så vi kör outleterbjudandena i butiken den här gången.

Musik och annan underhållning

De butiker som väljer att delta i Happy hour väljer ut en eller några produkter ur sitt sortiment som enbart den 29 oktober säljs för ett billigare pris. På så sätt hoppas man locka Klippanborna till centrum för att fynda. Vid sidan av Happy hour bjuds det också på musik från Bobby Lee Band samt ponnyridning och godisutdelning för de allra minsta.
– Vi vill få ut folket i centrum. Det är viktigare än någonsin att knyta ihop Klippanhandlarna och visa vad vi har att erbjuda, vad vi kan och att man faktiskt kan hitta det mesta man söker här på hemmaplan istället för att bege sig utanför kommunen. Det är kul att handla i Klippan, och det vill vi sätta fokus på!