Smörgåskupén nu på två ställen

Klassiska bageriet Fenix stängde i våras. Nu har istället Åsa Hanöl och Ann-Therese Blomberg på Smörgåskupén tagit över lokalerna och startar en liten filial.
– Vi har totalrenoverat lokalen och tror stenhårt på det här, säger Åsa Hanöl.

Fokus på lunch

Att man tar över Fenix gamla lokaler innebär dock inte att man stänger ner verksamheten i stationshuset. Istället hoppas man på att det ska finnas plats för två Smörgåskupéer.
– I de nya lokalerna kommer vi att ha ännu mer fokus på att kunna erbjuda bra lunchalternativ. Det finns redan dagens sallad, och längre fram har vi planer på att utöka med både pasta och bakad potatis, säger Ann-Therese Blomberg.

Fika

För att fånga upp de kunder som sedan tidigare av gammal vana beger sig mot Allétorget när suget efter en bulle, kaka eller kaffe blir för stort, har man även gjort en satsning på fika.
– Det har gått jättebra hittills. Speciellt lördagarna är det otroligt mycket folk här. Många som är ute på byn och handlar avslutar shoppingen med att komma hit, säger Åsa Hanöl.