Mer personal = bättre service!

Mer personal – bättre service. Så enkelt skulle man kunna sammanfatta augusti månads förändringar hos Gunns Mode. Tre nya butikssäljare har nämligen anställts.
– Det är alltid bra att få in det nytänkande som kommer med nya antällda. Nu är vi fyra stycken som jobbar här istället för tre som tidigare, och det kommer bara att vara positivt för kunderna, säger butiksägaren Helena Jakobsson.

Modeintresserade säljare

De nya säljarna heter Cornelia Morgonstierna, Camilla Johansson och Linda Pernsell, och Helena Jakobsson är alltså mycket nöjd med sina nyrekryteringar.
– De är väldigt modeintresserade alla tre, och har många egna idéer. Man blir lätt hemmablind när man kör på för länge i samma hjulspår, därför gör vi nu många nya satsningar, bland annat en kommande webbshop.

Under sommaren har Helena Jakobsson även ändrat om i butiken rent inredningsmässigt. Något som har fallit mycket väl ut och som har väckt mycket uppskattning från kunderna.
– Det är många som tycker att det har blivit mycket mer lättöverskådligt nu, och att man hittar kläderna ännu bättre än tidigare.

Mingelkvällar och herrskjortor

En annan framgång är det mingelkoncept som har införts. Vem som helst som drar ihop tio personer får komma till butiken efter stängningsdags och prova kläder i lugn och ro. Gunns Mode bjuder då på dryck och tilltugg.
– Mingelkvällarna har blivit väldigt populära. Vi brukar även försöka att ha med ett par mannekänger så att ”minglarna” får se hur kläderna ser ut på någon annan.

Även om Gunns Modes inriktning är damkläder så har man på sistone också satsat på en liten avdelning med exklusiva herrskjortor från märket Rock Style Agency i form av kollektionerna English Laundry, John Lennon och Scott Weiland.
– Det är lite annorlunda skjortor som inte finns i precis alla butiker. De har blivit mycket efterfrågade. Många av våra kunder kommer hit och handlar till sig själv, och när de ser de här skjortorna bara måste de ha en med sig hem till ”gubben”. Här gäller det att hänga med i svängarna, skrattar Helena Jakobsson.