Många fyndade på gatufesten

Den börjar hitta formen nu, Klippans Köpmannaförenings gatufest på Storgatan. I helgen, närmare bestämt på lördagen den 7 maj, lockade man återigen Klippanborna med torghandel och fina erbjudanden.
– Det är kul att få ut folk på gatan, då når en del av våra medlemmar som inte har sin butik i centrum betydligt fler kunder, säger Kent Andersson, ordförande i Klippans Köpmannaförening

Två gånger per år

När det vankas gatufest flyttar alltså butikerna i Klippan ut verksamheten i marknadsstånd på Storgatan, samtidigt som man bjuder på lite trevlig kringaktiviteter. Den här gången stod musik från Klippans nya dansbandshopp Callinaz samt en uppvisning från karateklubben på schemat. Ponnyridning, lotterier och kaffeservering gjorde att alla som besökte gatufesten fick en trevlig eftermiddag.

– Vi tycker det är roligt när det händer något här i Klippan, och vill ordna det här för Klippanbornas skull. Tanken är att vi ska ha de här arrangemangen två gånger om året – en gång nu i maj och en gång i augusti, säger Kent Andersson.