Vinn nya vårkläder!

Efter en vinter där det varit ”lager-på-lager” och funktion som varit huvudprioriteringarna ser väl alla klädintresserade fram emot våren, då man äntligen kan välja kläder efter hur snygga man tycker de är snarare än hur mycket de skyddar mot värmen. Därför lottar Söderås Journalen i samarbete med Basthi ut möjligheten att få välja kläder för 1800 kronor ur Basthis utbud.

Är du intresserad av detta, eller om du vill föreslå någon annan för ändamålet, skicka in din motivering till oss på Söderås Journalen, så väljer vi ut den vi tycker är bäst. I ett kommande nummer av Söderås Journalen gör vi ett reportage om dig och din vinst.

Skicka in ditt bidrag till oss senast måndagen den 7 mars 2011 på följande adress:

Adapt Media
Norra Skolgatan 2
264 33 KLIPPAN

Märk kuvertet ”Vårkläder”