Söderåsshopping.se byter namn till Klippanshopping.se

Den 1 oktober byter Adapt Media namn på hemsidan Söderåsshopping.se till Klippanshopping.se. Samtidigt passar man också på att göra lite andra förändringar.

Nyheter i samband med namnbytet

Den mest påtagliga för dig som brukar gå in på sidan är att layouten ändras. Tidigare har grundfärgerna varit rött och gult (Söderås Journalens färger), men i och med namnbytet till Klippanshopping gör vi istället sidan i blått och vitt (Klippans kommunfärger). Dessutom fräschar vi upp företagsregistret, och ger de företag som är abonnenter på Klippanshopping.se helt nya sidor. Där kan du som är konsument gå in och kika på speciella webberbjudanden. I övrigt är det ”business as usual” – Klippanshopping.se behåller alla de avdelningar som tidigare funnits på Söderåsshopping: Söderås Journalen som webbtidning, unika webbartiklar, evenemangskalender, företagsregister, dagens lunch, företagsinformation och familjesida.

Varför Klippanshopping.se?

Adapt Medias tanke när vi lanserade Söderåsshopping var att de butiker och företag som hade sin verksamhet på någon annan postort i Söderås Journalens utgivningsområde också skulle känna delaktighet i sidan. Efter nio månader med Söderåsshopping är det emellertid så att 90 procent av de butiker och företag som har valt att gå med som abonnenter hör hemma i Klippans tätort. Namnbytet innebär dock inte att vi stänger ute företag eller butiker med annan postadress än Klippan, de är fortfarande så klart välkomna att annonsera. Adapt Media driver sidan helt i egen regi med Klippans kommun som ett av flera bollplank, och vi vill att Klippanshopping.se ska ses som vårt ”strå till stacken” när det gäller att locka kunder till butikerna och företagen på orten.

Vill du att ditt företag ska vara med på klippanshopping.se. Kontakta Anna på tel: 0435-77 90 55 eller gå in på www.klippanshopping.se/anmalan/