Ljungbyheds IF firade 70 år

Lördagen den 4 september firade Ljungbyheds IF 70 år som förening. Den stora dagen inleddes med samling och förmiddagsfika på Ljungbyvallen, där omkring 100 personer medverkade. Därefter blev det fotboll.

– Vi hade bjudit massor av gamla spelare, och fick ihop gamla lag så långt tillbaka som till 70-talets upplagor. När matcherna spelades skulle jag uppskatta att vi hade omkring 300 personer på idrottsplatsen, säger Bengt Loftán från Ljungbyheds IF.

Jubileumsutställning

Ljungbyheds IF har också under året arbetat med en jubileumsutställning som visades på Ljungbyhedsskolan.
– Det finns mycket gammalt material som blev väldigt uppskattat, säger Bengt Loftán.
När dagen blev till kväll avslutade man dagen med grillfest och dans för 130 personer. För musiken stod Floridos från Perstorp.