Klippans Scoutkår vann grillfest

Dennis Holgersson är ledare i Klippans Scoutkår och tillbringar mycket tid med sina ledarkollegor på olika medlemsaktiviteter. Därför tyckte han att det kunde vara trevligt att ordna en grillkväll tillsammans där alla ledare i scoutkåren träffas och umgås under avslappnade former.

Mycket arbete

När Dennis läste att Söderås Journalen lottade ut en grillkväll i samarbete med Bjärhus Gårdsbutik fattade han pennan och skickade in ett bidrag.
– När vi är ute på aktiviteter kan man ju inte alltid koppla av helt och hållet, men det kan man ju om man träffas ”vid sidan om” scoutingen. Vi har haft mycket att göra under våren med vår scoutstuga uppe i Ankarlöv, och därför tyckte jag att vi var värda en grillfest.

God korv

Dennis vann alltså tävlingen och samlade ihop totalt 14 personer. De träffades hemma hos en av ledarna, Karin Fransson i Kvidinge för att grilla och ”snacka skit”. Faten från Bjärhus Gårdsbutik blev mycket uppskattade. Bjärhus egen korv var en riktig höjdare!
– Jag har handlat från dom tidigare och vet att de håller en hög kvalitet på sina produkter. Både köttet och korven var fantastiskt goda. Kryddningen på korven är något helt annat än på de man köper i butikerna.