Vad tycker du om Söderåsshopping?
Varför har ert företag valt att gå med?

Caroline Carlson Backe, Klippans Gästis

– Söderåsshopping är en kanonsida. Vi annonserar mycket i Söderås Journalen eftersom det är en tidning som man vet att kommunens invånare läser. Nu när den även finns på nätet och vi dessutom kan ha med vår lunchmeny varje dag så känns det naturligt att vara med. Om det blir ordentlig snurr på sidan så vet folk att här kan man hitta den information man söker.

Helena Jakobsson, Gunns Mode

– Det är alltid trevligt med nya initiativ. Man jagar ju alltid fler kunder, och ju fler olika sätt man kan marknadsföra sig på, desto bättre. Det är bra att tala om att man finns, och vad man har för utbud.

Elisabeth Hansson, Bjärhus Gårdsbutik

– Med Söderåsshopping får vi bra marknadsföring utan att det behöver kosta skjortan. Sedan tycker jag det är skönt att det är lokala krafter från Klippan som håller i det och som vet hur Klippan fungerar. Det ringde faktiskt precis någon sorts säljare till mig som ville sälja på mig annonser för 14 000 kronor, men eftersom han inte hade någon form av kännedom om oss eller om Klippan så var det så klart inte aktuellt.

Per Ydhag, Ydhags Specialsnickeri

– Det är alltid bra att prova lite nya medier. Man har ju alltid en begränsad marknadsföringsbudget, och då vill det till att man väljer rätt ställe att synas på. Jag tror att Söderåsshopping är rätt för oss. Man får lokalt inriktad marknadsföring för en vettig peng.