Nu har Sophie kommit igång!

Den 4 september gifter sig Sophie Fägersten med sin Jonas Thörnqvist i S:t Petri kyrka i Klippan.

Sophie vill komma i bröllopsform

Bröllopsklänningen är ännu inte inhandlad. Sophie vill, precis som de flesta andra blivande brudar och brudgummar komma i bröllopsform innan det är dags för klänningsprovning. Därför passade Söderås Journalens tävling om ett träningskort på Corpus Träning & Hälsa henne alldeles utmärkt.
– Jag har tränat lite från och till tidigare, men det har inte blivit så mycket mer än promenader på senare år.

Två till tre gånger i veckan

Målet för Sophie är att träna så mycket hon kan, vilket förhoppningsvis ska kunna bli två eller tre gånger i veckan fram till bröllopet. Corpus Träning & Hälsa har hon inte besökt på länge.
– Det var nog strax efter att jag blivit mamma för tio år sedan. Då var spinning nytt och hett, och då provade jag på det några gånger. Men resten av maskinerna som finns här nu har jag aldrig provat på, så det ska bli väldigt spännande.

10-årsjubileum

Corpus Träning & Hälsa firar i år 10-årsjubileum. Detta firar man med att ha öppet hus under vecka 13. Då finns det möjlighet att pröva på olika gruppträningspass.
– Vill man vara med får man ringa in och boka en plats, säger ägaren Marie Carlsson.
Under vecka 13 startas också en nyhet som kallas för Indoorwalking.

– Det är en rolig och skonsam konditionsträning som alla kan vara med på. Maskinen påminner lite om en cross-trainer och är väldigt enkel att använda. Vi har också alldeles nya spinncyklar.