Anders Friis

Levererar en trygg och säker arbetsplats

När du låter Friis Scaffoldings montörer leverera byggnadsställningar så kan du räkna med att säkerheten och arbets­miljön är på topp. Oavsett höjd och storlek är säkerheten alltid viktigast. 

– Våra montörer utbildas kontinuerligt, gärna i mindre grupper så att alla förstår, hinner vara med och diskutera och ställa frågor som dom även får svar på. Allt för att alltid ska vara på topp och att alla alltid är upp-daterade med allt som händer och sker i branschen, säger Anders Friis.

Som ställningsbyggare och montör är du ständigt igång med att uppföra, ändra och montera ner ställningar. Det är ett fysiskt påfrestande jobb där du i genomsnitt lyfter två ton ställnings­material dagligen! 

Utöver att leverera byggnadsställningar är Anders Friis och hans företag sponsorer till lokala idrottsföreningar som skapar mening och rörelse åt barn och ungdomar. De kan verkligen kallas ett lokalt och hållbart företag som levererar trygga och säkra arbetsplatser.