Foto: Privat

Njut av sommaren – anlita Er Byggare

När du ska bygga en altan är det tryggast att anlita en professionell snickare som vet hur arbetet ska utföras. Kostnaden för att bygga en altan påverkas av flera faktorer, bland annat storlek och vilken typ av virke som används. Bygger man altan i tryckimpregnerad furu, det är ett av de billigaste materialen men inte så miljösmart. Det finns andra trämaterial som är betydligt mer miljösmarta men som kräver mer kärlek och underhåll.

– Det som många hemmasnickare glömmer eller inte orkar med är de sista detaljerna som är viktigt för intrycket och underhållet. En annan fördel med att anlita Er Byggare och någon av våra 12 duktiga snickare är att man får papper på att bygget är utfört av en yrkesman och det brukar höja värdet på fastigheten, säger Fredrik Hjorth.

Erkänt skickliga snickare

Det finns massor av fördelar att anlita Er Byggare och låta riktiga snickare bygga uteplatsen snabbt och professionellt. Hemmabyggen ger sällan lika bra resultat som om en riktig snickare hade byggt. Fast först och främst är att det tar upp mycket tid och energi att bygga på egen hand. Särskilt om man har ett annat arbete och bara bygger på semestern eller efter jobbet. Passa istället på att luta dig tillbaka och njuta av semestern och se hur uteplatsen växer fram och blir professionellt byggd. Passa på att göra något annat som du är bättre på!

Att tänka på

Innan du kontaktar Er Byggare bör du fundera över vad det är du vill ha för uteplats med trädäck. Är det ett trädäck i solen eller i skuggan som du vill ha? Ska uteplatsen vara vindskyddad, är det med en pergola som solskydd att sitta och njuta av en fika eller ligga och slappna av en varm sommardag.

Trädäck är ett härligt uterum för att njuta av soliga dagar och ljumma kvällar. En altan kan också vara en god investering som höjer värdet på din fastighet, och ger ett nytt, attraktivt uttryck till ditt hem. 

– Oavsett vad du bestämmer dig för vill vi leverera ett bra resultat som gör dig nöjd. Vi lämnar alltid fast pris och garanti samt att du vet när det blir klart, även detaljerna som är avgörande för intrycket och på sikt för underhållet, avslutar Fredrik.