Hard Rock Eco – salongen med kärlek, glädje och skratt

Frida och hennes kollegor bildar tillsammans ett härligt team på Hard Rock Eco, en skönhetssalong med mycket kärlek, glädje och skratt. Här bokar du tid för klippning, färgning, skönhetsbehandling, massage eller intimvaxning, allt i temat hållbart, snyggt och trendigt – och numera kan du även gå på Yoga här.

Salongen har funnits i hela 15 år. Från att ha varit en renodlad frisörsalong har den genom åren utvecklats till att även inkludera en yogastudio, massage- och vaxsalong.

På Alla hjärtans dag, eller vilken dag som helst, kan du ge bort eller unna dig själv en heldag med lyx här. Börja dagen med en djupgående massage, följt av deras populära hudföryngrande ansiktsbehandling, Pure Cell Treatment från Maria Åkerberg. Den bygger på växtstamceller och är 100% eko­logisk. Fortsätt dagen med att skapa din drömfrisyr och lyft ansiktet genom att
forma dina ögonbryn med sockervaxning samt skonsamt avlägsna oönskat ansiktshår.

Avsluta sedan dagen med kärlek till både kropp och sinne genom en väl­görande yogasession.

Salongen har ett helhetskoncept där kärlek, skönhet och glädje kommer inifrån.

Frida har ett uttryck som lyder ”PLAY FULL OUT” och hon beskriver det som att leva livet till fullo. Om du vill ha löshår, en ny färg eller dreads – Varför vänta? Varför hålla tillbaka? Lev dina drömmar och våga vara dig själv fullt ut, hela vägen. You do You – Den viktigaste personen att älska är dig själv. Boka en dejt med dig själv, unna dig den kärlek du längtar efter.

Världen väntar på att få se dig lysa och stråla, och vi stöttar dig fullt ut på din resa.

Att få skapa kronan på verket genom hår är en fantastisk upplevelse som fyller oss med glädje, och vi älskar att se kundernas leende. Hår har en otrolig förmåga att göra skillnad, och med en elegant krona på verket sprider vi glädje och kärlek utanför salongens väggar som ringar på vattnet.

Just nu har vi en fantastisk kampanj på löshår – en värdecheck på 2000 kr som kan användas vid en komplett hårförlängning. Det är en unik kampanj som vi aldrig tidigare haft och detta är en Once in a lifetime möjlighet. Erbjudandet gäller endast till 29/2 så se till att ta tillfället i akt nu.

– Vi ser fram emot ett härligt 2024 med er fantastiska kunder, hälsar Hard Rock Crew.