Årets tränare undervisar på Segragymnasiet

Foto: Segragymnasiet

Tobias Grönberg lärare vid Segragymnasiet i Östra Ljungby fick pris som årets tränare vid Ryttargalan i Stockholm. Priset ”Årets tränare” delas ut av Svenska Ridsportförbundets Ridskole- och Utbildningssektion och går till en tränare som, oavsett nivå, står för ett gott ledarskap och lär ut god ridning/körning och hästkunskap på ett föredömligt sätt. Årets tränare sätter alltid hästvälfärden högt. Tobias Grönberg tilldelades priset med följande motivering: 

”Årets tränare har en unik förmåga att få hästar som ryttare att känna tillit, få självförtroende och nå sin fulla potential. En superpedagog med humor som ger sitt hjärta i jobbet och är en fin förebild, både som tränare och medmänniska. Tobias Grönberg är rättvis, kompetent och fantastisk på att lyfta varje ekipage.” 

Tobias Grönberg har även blivit ny tränare för ponny och juniorer i fälttävlanslandslaget.