Tjejkväll hos Gunns Mode – höstens modevisning

De populära modevisningarna är rena tjejkvällarna. Utanför samlades kvinnorna långt innan det var dags att kliva in i butiken för att spana in höstens vassaste mode. Ute på trappan finns det kläder att känna på och prova men det är nyheterna som alla är nyfikna på.

När alla kommit på plats börjar kvällens modeller att visa upp kläderna som alla väntat på. Det kläms och det känns på kläderna samtidigt som Helena vant berättar om märkena, formen och materialet. Varje klädesplagg, skomodell och accessoar är noga utvalt. Helena har stenkoll på modet och besöker leverantörer och återförsäljare personligen när hon beställer hem till butiken.

Vilka storlekar finns byxorna i? Helena svarar på alla frågor från kunderna och till sin hjälp har hon modellerna som visar upp kläderna. Den här blusen döljer muffinsmagen berättar Helena och det fnittras igenkännande. Att modellerna är kvinnor från byn som alla känner igen och av varierande ålder och storlek avdramatiserar kroppsidealen och gör det enklare att bedöma de olika plaggens form och färg.

Kvällens överraskning var de manliga modellerna som visade upp trendiga skjortor som säljs i butiken. En snygg skjorta att köpa med hem till sin man är ingen dum idé!

Att spendera en kväll ihop med vänner, kolla på kläder, samtidigt äta och dricka något gott är ett trevligt avbrott i vardagen. Alla på plats är mode­intresserade och det är ett trevligt sätt att umgås ihop. När modevisningen är klar blir det att shoppa, kunderna får 10 procent rabatt samma kväll på hela sortimentet. Kön till prov­rummen ringlar lång medan andra vet precis
vilken storlek som passar dem.

Hos Gunns Mode är det viktigt med personlig service och att kläderna är av hög kvalitet. Med ett stort utbud av kläder för alla tillfällen: arbete, fritid och festligheter är det alltid värt ett besök i butiken på Storgatan.