”Så mycket snygga kläder”

Basthis modevisningar där det ingår mat och dricka är fortsatt väldigt populärt bland kunderna. När modellerna kommer in och visar upp kläderna får kunderna känna på kläderna och fråga vad de undrar över.

– Här kommer ”Snygg-Maria”, säger Carina Nilsson som äger butiken och agerar konferencier. Hon fortsätter med att berätta om kläderna och höstens mode.

Maria och övriga modeller visade upp mysiga jumprar, vackra varma ytterjackor, läckra sjalar, snygga byxor, eleganta festplagg. Kunderna som var på modevisningen uttryckte alla samma sak: ”Så mycket snygga kläder”

Det är vida kjolar och klänningar, stickat, röda toner och vinterblommigt. Grönt ligger i tiden liksom tidlöst mode som kan bäras säsong efter säsong. Vit skjorta liksom kavajen är helt rätt i vinter. Efter Basthis mode­visning finns det ingen anledning att inte var välklädd i höst och vinter.