Ser bara fördelar med Köpmannaföreningen

Hur kan butikerna och företagen bidra till att hålla Klippan aktivt och levande? Det är en av flera anledningar till att det finns en Köpmannaförening. Tillsammans kan vi hjälpa till att hålla Klippans butiker attraktiva och ju fler vi är ju bättre resultat når vi. Benny Pantzar på Pantzars ljud, bild och vitvaror är medlem i Köpmannaföreningen dels för gemenskapen med andra butiker och aktiviteterna som anordnas, dels fördelen det innebär att ta emot Klippanchecken.

– Vi har ett bra butiksklimat i Klippan och det är viktigt att vi samarbetar. Givetvis ser vi gärna att fler blir medlemmar, du behöver inte ha en butik utan vi ser gärna att fler företag och restauranger blir medlemmar. Det är tillsammans som vi är starka, säger Benny Pantzar.

Pantzar ljud, bild & vitvaror

Letar du efter hemelektronik, småel eller annat är ett besök hos Pantzar ett måste. Här finns ett stort och brett sortiment och personalen har stor kunskap inom branschen. 

– Förutom att vi erbjuder konkurrenskraftiga priser erbjuder vi även hemkörning och installation. När du besöker oss finns det gott om parkeringsplatser utan tidsbegränsning, hälsar Benny.

Gör som Pantzar ljud, bild & vitvaror, bli medlem i Klippans köpmannaförening som ordnar evenemang till nytta och nöje för kommunens invånare och besökare.