Familjefest på Sågen

Lördag 28 oktober arrangeras en riktig familjefest i Sågenhuset där flera föreningar visar upp sina verksamheter och det finns möjlighet att prova på, uppvisningar och överraskningar. Klockan 13 står Pidde P på scen och bjuder på show. 

– Vi gör gemensam sak med föreningarna och vill hjälpa till att aktivera barn och ungdomar. Pidde P älskas av barnen. Han är fylld av energi, älskar att stå på scen och ger alltid 100 %, säger föreningskonsulent Theresie De Gosson.

Det är fri entré och Drop in hela dagen!

Upplev höstlovet i Klippan

Som vanligt erbjudes alla lovlediga barn en stor bredd och variation av olika verksamheter och aktiviteter under höstlovet. Förenings­livet ställer upp och det blir en vecka fylld med bland annat skräckfilm, radio­styrda bilar, styrketräning, parasport, musiklab och virtual reality. 

– Det erbjuds även öppet hus på Musikskolan, pizzabak, tipspromenad, e-sport, bastukväll, spelkväll, labyrintorientering, författarsamtal på bibblan, konstresa till Hässleholm, mattcurling, cirkusskola, spelkväll, framerunning och disko, säger Lars Hultin som är verksamhetschef i kommunen. 

Det är i Klippan du kan fira Halloween och uppleva höstlovsmys!