Allt utom gravallvarligt 100-årsfirande i Klippan

När Klippan Ljungbyheds begravningsbyrå firade 100 år på orten uppvaktades Peter Danielsson av såväl kollegor som av kyrkans personal. Det bjöds på mat och gott från Conditori Hjärtat när människor minglade runt och hade trevligt. Kära återseenden och glada tillrop, när människor vars yrken till vardags innebär att möta och hantera människor i sorg, träffas är inget unikt utan högst mänskligt. 

Klippans begravningsbyrå startades av bröderna Sven och Otto Danielsson på Järnvägsgatan 20. Idag, 100 år senare, lever begravningsbyrån vidare i tredje generationen genom Peter Danielsson på adressen Storgatan 74. 1994 köptes Ljungbyheds begravningsbyrå upp och det blev Klippan Ljungbyheds begravningsbyrå. Ljungbyheds begravningsbyrå startades för övrigt även den 1923 så det var dubbelt firande i ett den 27 september!