Stilsäkert och trendigt hos Gunns Mode

Modevisning hos Gunns Mode

Det är vår i luften och förväntansfulla kvinnor står i kö för att komma in på modevisning. Inne i värmen har mannekängerna klätt upp sig i vårens vackra mode. 

Det finns inget bättre än vår och sommar, solen kommer fram, naturen blomstrar i takt med att dagarna är längre och ljusare. Borta är iskyla och svarta trista vinterjackor, och vi kan gå loss med sommarmode med färg och kreativitet. Våren och sommaren bjuder på färg.

Vårens nyheter

Gunns Mode är butiken som klär dig från topp till tå, de senaste kläderna och de trendigaste skorna. Mannekängerna visar upp kläder till både vardag och fest. Helena, som äger butiken, agerar konferencier och berättar om kläderna, skorna och vad som matchar med vad. 

– Kostymen är vårens och sommarens trendigaste plagg, gärna i en klat-schig färg men även vit eller linnebeige. Jeans i olika tvättar och modeller är superhett. Cargobyxor, så kallade benficksbyxor, är ett bra alternativ till jeansen eller den mer dressade kostymbyxan, berättar Helena.

Andra plagg som trendar är luftiga linneplagg för både dam och herr. För män finns det flera superläckra linneskjortor från
Dahlin by Eberstål, storlek S-4XL, både med kort och lång ärm såväl med mönster som enfärgade. Herrskjortorna var även ett uppskattat inslag bland damerna som köpte med sig hem till sina män efter modevisningen. Klänningar fortsätter att vara en favorit men får lite konkurrens av cityshorts som man gärna matchar med en udda kavaj för en dressad och cool look.

Rätt accessoarer

Säsongens färger som trendar är cerise, bubbelgumrosa, orange, blå nyanser men även ärtgrönt och äppelgrönt är stort. Kunderna får känna på kläderna som visas upp efter de ätit mat från Sweet Harmony.

– Jag tycker det är viktigt att vi handlar lokalt så mycket det går och maten från Sweet Harmony är något extra, säger Helena.

Varje gång mannekängerna kommer ut är deras kläder, skor och accessoarer noga utvalt och matchande. Det visas upp kläder för alla former och storlekar vilket uppskattas av besökarna. 

Vilka skor du väljer är minst lika viktigt som kläderna. Skotrendigt är mycket sneakers, sandaler med eller utan klack och slip in sandaler. 

– Accessoarerna är en viktig del av outfiten, matcha gärna med färgglada väskor och smycken i acetat för bästa resultat, förklarar Helena.

Lycka är en modevisning

Förväntansfulla besökare stannade kvar efter modevisningen för att handla till rabatterade priser och prova kläder som visats av mannekängerna. Att mannekängerna är i varierande storlek och ålder, underlättar för besökarna när de ska bedöma vilka kläder som passar just dem.